Ací podreu conèixer als organitzadors del festival i als principals participants i col·laboradors que ajuden a donar-li forma i als quals estem complements agraïts pel seu suport.

ORGANITZA

AMB EL SUPORT

PATROCINADORS

grupo solitium

Grupo Solitium és un grup d'empreses dedicades a serveis informàtics i de gestió d'impressió, que compta amb tres línies especialitzades en Production Printing, Gran Format i Impressió 3D.

c.c. alzamora

El Centre Comercial Alzamora és un referent en moda, oci i restauració a Alcoi, sent l'únic centre comercial de la ciutat.

teika

Som el vending que estaves buscant. Oferim un servei personalitzat de màquines expenedores. Estem a València, t'atenem on vulgues.

institut français

L'Institut français de València és present a la ciutat des de finals del segle XIX. Va crear i segueix creant vincles estrets amb el teixit local i presència de nombrosos esdeveniments de la vida local, ja siguin culturals, socials o polítics.

curts

L'Institut Valencià de Cultura edita dos catàlegs anuals de curtmetratges l'objectiu dels quals és la promoció, distribució i difusió en els circuits professionals tant en l'àmbit autonòmic com a nivell nacional i internacional al llarg de dotze mesos.

impridekor

ImpriDekor, és una empresa creada per un grup de professionals, amb una gran experiència en el camp de la retolació i especialistes en la impressió digital a diversos.

alcoi cultura

L'Àrea de Cultura de l'Ajuntament d'Alcoi té com a missió promoure i difondre una oferta cultural oberta, àmplia, creixent i sostenible, des d'una concepció de qualitat que tingui en compte, alhora, els aspectes artístics, lúdics, cívics i pedagògics.

joventut alcoi

A l'Espai Jove podeu rebre informació i assessorament sobre qualsevol tema d'interès per a tu.

ivam cada alcoi

L'IVAM CADA ALCOI és un espai multidisciplinari imponent dedicat a les arts plàstiques ia la cultura contemporània, gestionat per l'Ajuntament d'Alcoi mitjançant un conveni amb la Fundació Mediterrània i l'Institut Valencià d'Art Modern-IVAM de la Generalitat Valenciana.

la invertida

Mostra de Cinema LGTBIQ+ d’Alcoi, organitzada pel Col·lectiu LGTBI MARIola i Sala 038 amb la col·laboració de l’Ajuntament d’Alcoi.

detroit llibres

Si a Detroit hi ha una avinguda amb el nom d'Alcoi, per què Alcoi no hauria de tindre una llibreria que es diga Detroit?

devilish games

Més de 20 anys desenvolupant videojocs independents i per encàrrec. Més de 150 videojocs. Més de 100 milions de jugadors de tot el món.

cámara de comercio

La Cambra de Comerç d'Alcoi és una corporació de dret públic, constituïda el 27 de gener de 1887, prestadora de serveis a les empreses ia les persones empresàries d'Alcoi que es dediquen al comerç, la indústria i els serveis.

lluna cerveses

Seguim un procés artesanal i natural. Sense additius ni conservants afegits. Sense presses i amb cura.

alcentre

Associació de Comerciants i Hostalers del centre històric d'Alcoi.

retroweekend alcoi

Gràcies al suport de la Regidoria de Joventut de l'Ajuntament d'Alcoi portem des del 2016 realitzant aquest esdeveniment dedicat al món del videojoc.

goldsmith café & cinema

Cafeteria situada al centre d´Alcoi especialitzada en tapes. Amb una decoració peculiar i molt ambientada a l'univers dels còmics i el cinema.

utiye cinema

Els orígens del Cine Club Utiye, es podrien situar, cinematogràficament parlant, en dos fets: un que es va produir a nivell de tota Espanya i un altre, de caire cultural, que es va donar a Ontinyent a finals dels anys 50 i principis dels seixanta del passat segle XX.