LES FORMIGUES DEVORAVEN LA MEVA ÀNIMA

Un viatge de tres vides a les profunditats de l’ànima

ASHKASHA

Ashkasha és un ésser viu guiat per la curiositat. Això fa que perda el cap i quede atrapada en les profunditats, on se submergeix en un viatge de descobriment.

NO T'OBLIDIS DE PRENDRE ELS MEDICAMENTS A TEMPS

A causa de la greu contaminació de l'aire a la nostra zona, cada cop que plou a l'estiu, la meva rinitis es torna molt greu, el mal humor segueix apareixent com bolets després de la pluja.

L'AMFIBI PODERÓS VA BEURE LA LLET FRESADA

Una granota, un batut i una tasca senzilla: introduir-lo al seu estómac i sadollar la set. Llevat d'un detall, té poders màgics.

FASHION VICTIMS 2.0

Una veritat incòmoda: la indústria occidental de la moda es recolza en el treball infantil forçat en el Tercer Món. Continuaràs consentint-ho?

LA CORRETJA DEL GOS

Sona el campanar i els ocells ixen volant. En el camp, als afores d'un xicotet poble, un gos lligat a una corda molt llarga, els observa desaparéixer en l'horitzó.

EL FUNERAL DE MON PARE

Aquesta història tracta d'una dona al funeral del seu pare. Ella volia mantenir la calma.

LES ESTRELES TORNEN

Els monstres estan tristos, el cel és gris, però on són les estrelles?

SUBMERGIT

Un curtmetratge que destaca la bellesa i les meravelles de la vida marina alhora que sensibilitza sobre la importància de la seva conservació.

TODAS MIS CICATRICES SE DESVANECEN EN EL VIENTO

Entre records intrusius i memòries buscades, una dona atén un desconcertant trucada des de les profunditats del seu ésser. Un viatge críptic cap a la seva nena interior.

blanc

White és una animació experimental amb so generat per ordinador. S'exploren figures geomètriques de simbolisme a través de la textura i el color de la metamorfosi i la transformació.